Márton nap alkalmából együtt sütöttünk-főztünk a Faluházban.
Kora délután kezdődtek az előkészületek a konyhában, a helyi Asszonyok összegyűltek, rendíthetetlenül reszelték a káposztát, pucolták a sütőtököt, sütötték a szaftos combokat, töltötték a palacsintákat.
A dolgos férfiak pedig társadalmi munka keretében ezúttal is fáradhatatlanul vágták a fát, némi házi zsíros kenyér kíséretében.
Estére el is készült a sütőtökkrémleves karamellizált almával és pirított baconnel, a fűszeres szilvás kacsacomb párolt vörösboros káposztával és hagymás burgonyával, desszertnek pedig a csokoládé öntetes Gundel palacsinta.
A résztvevők a lakomához közösen vásárolták az alapanyagot és együtt készítették el mindannyiunk közös Marton-napi vacsorájàt!
Köszönjük nekik!