Jótékonysági főzés Szombathelyen 2023 január

Közel 20 csapat főzött Félixért a Szombathely Center parkolójában! 🙏

Köszönjük mindenkinek a rengeteg segítséget az előkészületeknél, a fáradhatatlan munkát a rétesek készítésekor, hálás szívvel köszönjük a felajánlott pénzadományokat a településünkön élőknek, barátainkat, ismerőseinknek!

Az összegyűjtött és a felajánlott pénzadománnyal Félix barcelonai műtétjéhez és rehabilitációjához tudtunk hozzájárulni.

A szülők szavait és Mindannyiunk hitét idézve:

hiszünk abban, hogy egy kisfiú egészsége és a lehető legteljesebb élete nem múlhat a pénzen. Nem múlhat azon, hogy nincs belőle elég! 🙏

Köszönjük MINDENKINEK!!! ❤️

Az egyik őrségi csapat az alig 70 fős de annál bájosabb Szatta településről érkezett.

“Ők őrségi rétest és kerekrépa főzeléket készítettek. A rétesek ízesítése is különleges volt. Almás-mákos, meggyes, darás-cseresznyés, darás-diós, meggyes-mákos finomságokból válogathattak az érdeklődők. Az elkészítés módjába is beavatott bennünket az egyik lelkes készítő, Markó Sándor, eszerint a rétes lapra rászórják, ráterítik a búzadarát, ami tartalmasabbá teszi a tésztát.”

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/23115/kozel_20_csapat_fozott_felixert_a_szombathely_center_parkolojaba/?fbclid=IwAR0a30ivafNP7v0TrkbDXYGcINsKV9H9oPxZcT3siNvwS4-UR-zBMee7T18

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print